TÌM THẤY HAI CHA CON GỐC VIỆT CHẾT, CHƯA RỎ NGUYÊN NHÂN …(gần Little Saigon)

garden-grove-deaths2Garden Grove, Little Saigon – Bản tin của OC Register và đài truyền hình địa phương KTLA – 5, đăng tin hai cha con gốc Việt tìm thấy chết thảm thương trong một căn nhà gần khu vực Little Saigon. 

Ông Tom Dare, cảnh sát viên Garden Grove, nói: “Lúc 8 giờ 58 sáng ngày 22 Tháng Mười, chúng tôi nhận được cú điện thoại của một phụ nữ báo rằng, có thể có một người tự tử. Chúng tôi đến nơi thì gặp bà ấy đang lôi một đứa bé 7 tuổi ra sân trước.”

cha-con-1 (hình: tìm thấy xác chết hai cha con trong căn garage phía sau đã ) 

Ông Dare nói tiếp: “Chúng tôi cho rằng bà ấy là mẹ đứa bé. Bà cho biết trong nhà còn một người. Khi vào nhà, chúng tôi thấy một người đàn ông đã chết.”Riêng đứa bé, ông Dare cho biết, cảnh sát có làm hô hấp nhân tạo, rồi chở vào bệnh viện Garden Grove, nhưng qua đời lúc 9 giờ 40 sáng. “Hiện thi thể người đàn ông này được để tại phòng giảo nghiệm Orange County để điều tra nguyên nhân chết. Vì cuộc điều tra đang tiến hành, chúng tôi không thể tiết lộ gì thêm, kể cả tên tuổi nạn nhân,” ông Dare nói thêm.

Hỏi những người hàng xóm, có nhiều người biết nạn nhân, nhưng không ai biết thêm chi tiết gì.Ông Cao Hữu Đạt, sống gần đó, nói về người quá cố: “ Ông ấy thuê phòng phía sau nhà và là người ít nói. Hôm ấy, tôi thấy có người đeo mặt nạ chống hơi ngạt từ xe van của hãng gas vào nhà.”

(source from KTLA-5/OC Register Local News)

————————————————————————-

ENGLISH VERSION…

Police Investigating Deaths of Father, Son Found Unresponsive Inside Garden Grove Home

Police in Garden Grove are investigating the deaths of a 7-year-old boy, and his father who were found unresponsive inside a home Saturday morning.

garage in the 12400 block of Meade Street, the Garden Grove Police Department announced in a news release.

The 911 caller pulled the boy out of the home before officers arrived on scene. Responding officers immediately began life-saving efforts on the child, but he was later pronounced dead at a local hospital.

cha-con-2Officers located the body of the boy’s 62-year-old father inside the home, police said.

There were no obvious signs of trauma on the bodies and no weapons were recovered officials said.

Sgt. William Allison said police are working to determine whether the deaths were intentional or accidental.

The man lived in the detached garage that had been converted into an apartment he was renting from the landlord. The man and the boy’s mother were divorced, had joint custody of the boy, and the mother did not live at the location.

Sgt. Brian Dalton said a worker shut down the gas supply to the entire residence, but wouldn’t say if the home was filled with gas and may have contributed to the deaths.

“My thoughts go out to the family,” said neighbor Jacob Filip. “I mourn for them. I have a kid of my own so I know how devastating that could be.”

 

This entry was posted in 5- Tin Tức, Tin Tức - Cộng Đồng. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s